Kerstmarkten in Duitsland

Hamburg

Hamburg Weihnachtsmarkt (Afbeelding van Karsten Bergmann via Pixabay)

Als je op zoek bent naar de ultieme kerstsfeer, dan ben je in Hamburg aan het juiste adres. De stad biedt een grote verscheidenheid aan kerstmarkten waar je kunt genieten van traditionele lekkernijen, glรผhwein en unieke kerstcadeaus. Hier zijn zes kerstmarkten die je niet mag missen in Hamburg:

  1. Historischer Weihnachtsmarkt Rathausmarkt: De historische kerstmarkt op de Rathausmarkt is een van de meest populaire kerstmarkten in Hamburg. Het stadhuis vormt een prachtig decor voor deze markt, waar je kunt genieten van ambachtelijke producten, heerlijke lekkernijen en een indrukwekkende kerstboom.
  1. Weihnachtsmarkt Jungfernstieg: De kerstmarkt aan de Jungfernstieg is een stijlvolle en elegante beleving aan de oevers van de Alster. Proef culinaire hoogstandjes, geniet van het prachtige uitzicht op de verlichte stad en vind unieke cadeaus in de vele kraampjes.
  1. Santa Pauli Weihnachtsmarkt: Voor een unieke en gewaagde ervaring moet je naar de Santa Pauli Weihnachtsmarkt op de Reeperbahn. Deze kerstmarkt combineert de traditionele kerstsfeer met een vleugje erotiek, wat zorgt voor een bijzondere en onvergetelijke ervaring.
  1. Winterwald in der HafenCity: Het Winterwald in de HafenCity is een moderne en gezinsvriendelijke kerstmarkt. Kinderen kunnen zich vermaken in het winterbos, terwijl volwassenen genieten van culinaire lekkernijen en unieke cadeaus in de sfeervolle kraampjes.
  1. Weihnachtsmarkt Ottensen: De Weihnachtsmarkt in Ottensen biedt een gezellige en ontspannen sfeer in een van de leukste wijken van Hamburg. Geniet van lokale producten, ambachtelijke cadeaus en heerlijke lekkernijen in een ongedwongen en vriendelijke omgeving.
  1. Fleetinsel Weihnachtsmarkt: De Fleetinsel Weihnachtsmarkt is een schilderachtige kerstmarkt op een eiland in het hart van Hamburg. Wandel langs de verlichte grachten, geniet van glรผhwein en vind unieke cadeaus in de vele charmante kraampjes.

Breng tijdens je bezoek aan Hamburg zeker een bezoek aan een van deze sfeervolle kerstmarkten en dompel jezelf onder in de ultieme kerstsfeer.