Kerstmarkten in Duitsland

Mecklenburg-Voor-Pommeren

Mecklenburg-Vorpommern (Mecklenburg-Voor-Pommeren) is een prachtige deelstaat die je tijdens de feestdagen kunt verkennen en genieten van sfeervolle kerstmarkten. Hier zijn zes must-see kerstmarkten in Mecklenburg-Voor-Pommeren:

  1. Schweriner Weihnachtsmarkt: De Schweriner Weihnachtsmarkt, gelegen in het hart van Schwerin, biedt een magische kerstervaring met sfeervolle verlichting, gezellige houten kraampjes en een levendige ijsbaan. Proef lokale specialiteiten en geniet van de feestelijke sfeer.
  1. Rostocker Weihnachtsmarkt: De Rostocker Weihnachtsmarkt is de grootste en oudste kerstmarkt in Noord-Duitsland. Laat je betoveren door de prachtige verlichting, de historische setting en het uitgebreide aanbod aan ambachtelijke producten, eten en drinken.
  1. Wismarer Weihnachtsmarkt: De Wismarer Weihnachtsmarkt, gelegen op de historische markt van Wismar, biedt een sfeervolle ambiance en traditionele kraampjes met handgemaakte kerstdecoraties, cadeaus en lekkernijen. Geniet van de feestelijke sfeer en de prachtige omgeving.
  1. Stralsunder Weihnachtsmarkt: De Stralsunder Weihnachtsmarkt vindt plaats op het schilderachtige oude marktplein in Stralsund. Ontdek unieke handgemaakte cadeaus, proef heerlijke lekkernijen en geniet van de gezellige kerstsfeer in deze prachtige Hanzestad.
  1. Greifswalder Weihnachtsmarkt: De Greifswalder Weihnachtsmarkt, gelegen in de historische binnenstad van Greifswald, biedt een gezellige sfeer en een breed scala aan traditionele producten. Verken de charmante kraampjes, geniet van lokale specialiteiten en laat je betoveren door de kerstverlichting.
  1. Neubrandenburger Weihnachtsmarkt: De Neubrandenburger Weihnachtsmarkt wordt gehouden op het historische marktplein in Neubrandenburg. Geniet van de feestelijke sfeer, de prachtige verlichting en de talloze kraampjes met unieke cadeaus, eten en drinken.

Bezoek deze betoverende kerstmarkten in Mecklenburg-Voor-Pommeren en dompel jezelf onder in de magische kerstsfeer die deze deelstaat te bieden heeft.