Kerstmarkten in Duitsland

Saksen-Anhalt

Ontdek betoverende kerstmarkten in Sachsen-Anhlt (Saksen-Anhalt): Saksen-Anhalt, gelegen in het oosten van Duitsland, is een fascinerende deelstaat met een rijke geschiedenis en prachtige landschappen. Tijdens de kerstperiode komen de steden en dorpen tot leven met sfeervolle kerstmarkten. Hier zijn zes kerstmarkten in Saksen-Anhalt die je niet mag missen:

  1. Weihnachtsmarkt Magdeburg: De Weihnachtsmarkt Magdeburg, gelegen in de historische binnenstad, is een must-visit tijdens de kerstperiode. Geniet van de feestelijke sfeer, proef lokale lekkernijen en bewonder de prachtig versierde kraampjes.
  1. Halle (Saale) Weihnachtsmarkt: De kerstmarkt in Halle (Saale) biedt een warme en gezellige sfeer. Dwaal door de sfeervol verlichte straten en ontdek een breed scala aan handgemaakte cadeaus, lokale specialiteiten en warme glรผhwein.
  1. Weihnachtsmarkt Wernigerode: De Weihnachtsmarkt Wernigerode, gelegen in de charmante stad Wernigerode, biedt een betoverende kerstsfeer met sfeervolle verlichting en prachtig versierde kraampjes. Proef lokale lekkernijen, ontdek handgemaakte kerstcadeaus en geniet van de feestelijke ambiance.
  1. Quedlinburger Weihnachtsmarkt: De Quedlinburger Weihnachtsmarkt, gehouden in de pittoreske stad Quedlinburg, staat bekend om zijn unieke sfeer. Wandel door de historische binnenhofjes, bewonder de prachtige vakwerkhuizen en ontdek een breed scala aan ambachtelijke producten en lekkernijen.
  1. Weihnachtsmarkt Dessau-RoรŸlau: De Weihnachtsmarkt Dessau-RoรŸlau biedt een gezellige en feestelijke kerstbeleving. Geniet van de sfeervolle verlichting, prachtig versierde kraampjes en een scala aan ambachtelijke producten en lokale specialiteiten.
  1. Merseburger Weihnachtsmarkt: De Merseburger Weihnachtsmarkt, gelegen in de historische stad Merseburg, biedt een unieke en sfeervolle kerstbeleving. Wandel door de prachtig verlichte straten, ontdek een breed scala aan handgemaakte cadeaus en proef heerlijke lokale specialiteiten.

Bezoek deze magische kerstmarkten in Saksen-Anhalt en ervaar de unieke kerstsfeer die deze deelstaat te bieden heeft.