Kerstmarkten in Duitsland

Nedersaksen

Weihnachtsmarkt Oldenburg (Afbeelding van Dar1930 via Pixabay)

Niedersachsen (Nedersaksen) heeft tijdens de feestdagen een scala aan prachtige kerstmarkten om te bezoeken. Hier zijn zes betoverende kerstmarkten in Nedersaksen die je niet mag missen:

  1. Hannover Weihnachtsmarkt: De Hannover Weihnachtsmarkt in het historische centrum biedt een feestelijke sfeer, sfeervolle verlichting en een breed scala aan kraampjes met kerstdecoraties, lekkernijen en handgemaakte cadeaus. Geniet van de levendige sfeer en verken de betoverende omgeving.
  1. Braunschweiger Weihnachtsmarkt: De Braunschweiger Weihnachtsmarkt, gelegen op het schilderachtige Burgplatz, is een van de oudste en mooiste kerstmarkten in Duitsland. Laat je betoveren door de magische verlichting, de historische setting en de talloze kraampjes met unieke producten.
  1. Osnabrücker Weihnachtsmarkt: De Osnabrücker Weihnachtsmarkt vindt plaats op het historische marktplein van Osnabrück en biedt een gezellige sfeer met sfeervolle verlichting en prachtig versierde kraampjes. Proef lokale specialiteiten en geniet van de feestelijke ambiance.
  1. Göttinger Weihnachtsmarkt: De Göttinger Weihnachtsmarkt, gelegen in de charmante binnenstad van Göttingen, biedt een schilderachtige setting en een scala aan traditionele kraampjes met handgemaakte cadeaus, eten en drinken. Ontdek unieke kerstcadeaus en geniet van de gezellige sfeer.
  1. Lüneburger Weihnachtsmarkt: De Lüneburger Weihnachtsmarkt vindt plaats in het hart van Lüneburg en biedt een feestelijke sfeer, prachtige verlichting en talloze kraampjes met ambachtelijke producten en lekkernijen. Laat je betoveren door de schilderachtige omgeving en geniet van de feestelijke sfeer.
  1. Oldenburger Weihnachtsmarkt: De Oldenburger Weihnachtsmarkt, gelegen op het historische marktplein van Oldenburg, biedt een betoverende ambiance met sfeervolle verlichting, gezellige kraampjes en een scala aan handgemaakte cadeaus en lekkernijen. Proef lokale specialiteiten en dompel jezelf onder in de feestelijke sfeer.

Bezoek deze prachtige kerstmarkten in Nedersaksen en ervaar de magische kerstsfeer die deze deelstaat te bieden heeft.