Kerstmarkten in Duitsland

Sleeswijk-Holstein

Schleswig-Holstein (Sleeswijk-Holstein), gelegen in het noorden van Duitsland, is een prachtige deelstaat die bekend staat om zijn indrukwekkende landschappen en kustlijn. In de kerstperiode worden de steden en dorpen omgetoverd tot sfeervolle kerstmarkten die je niet mag missen. Hier zijn zes kerstmarkten in Sleeswijk-Holstein die je moet bezoeken:

  1. Lübecker Weihnachtsmarkt: De historische stad Lübeck biedt een sfeervolle kerstmarkt met prachtig verlichte straten en kraampjes vol ambachtelijke producten. Dwaal door de straten en proef lokale lekkernijen zoals marsepein en glühwein.
  1. Weihnachtsmarkt Kiel: De Weihnachtsmarkt in Kiel, de hoofdstad van Sleeswijk-Holstein, is een feestelijke bestemming voor het hele gezin. Geniet van de warme en gezellige sfeer, ontdek handgemaakte cadeaus en proef heerlijke lokale specialiteiten.
  1. Flensburger Weihnachtsmarkt: In het pittoreske Flensburg vind je een charmante kerstmarkt met een unieke sfeer. Wandel door de smalle straatjes, bewonder de prachtige verlichting en ontdek een breed scala aan ambachtelijke producten en lekkernijen.
  1. Weihnachtsmarkt Husum: De Weihnachtsmarkt Husum, gelegen in de charmante stad Husum, is een betoverende kerstbestemming. Geniet van de feestelijke ambiance, proef lokale lekkernijen en ontdek handgemaakte kerstcadeaus en ambachtelijke producten.
  1. Weihnachtsmarkt Eckernförde: De Weihnachtsmarkt Eckernförde biedt een gezellige en feestelijke kerstbeleving aan de Oostzeekust. Wandel door de sfeervol verlichte straten, ontdek prachtig versierde kraampjes en proef heerlijke lokale specialiteiten.
  1. Weihnachtsmarkt Schleswig: De Weihnachtsmarkt Schleswig, gelegen in de historische stad Schleswig, biedt een unieke en sfeervolle kerstervaring. Bewonder de prachtig verlichte straten, ontdek een breed scala aan handgemaakte cadeaus en proef de heerlijke lokale specialiteiten.

Bezoek deze betoverende kerstmarkten in Sleeswijk-Holstein en ervaar de unieke kerstsfeer die deze deelstaat te bieden heeft.